Programträning LA:3

Nu är programridningen över.

Det gick ganska bra faktiskt. Vi fick 63.2%

 

 
Det var vårat första dressyrprogram någonsin så jag är nöjd !
Hon har fortfarande lite svårt med förvänd eftersom jag precis börjat lära henne byten. Så jag genade lite i bågarna för att göra det lättare för henne.
Och på kortsidan vid C var allt läskigt, folket satt ju där och så stog det en massa hinderstöd och bommar där. Hemskt ! ;)

Jag höll på att glömma vägen också xD Efter första skänkelvikningen ska man ju vända rätt upp. Jag kom på det precis när jag ridit förbi C så det fick bli en lite krokig väg tillbaka till medellinjen. 

Jag märkte också att jag nog trimmade henne lite för bra igår för idag var hon trött. Jag fick inte riktigt fram det scwunget som hon brukar ha i steget annars. Skulle dock önska att hon har lite flashigare framben. 
Men en helt ok första LA !

Ni får inte skratta åt min sits xD Jag har ingen dressyrsadel och rida med långa läder i hoppsadel är inte det bästa. Hoppsadel + Sunnies skumpiga trav = en vääääldigt trött Emelie. I slutet på travdelen trodde jag att jag skulle dö !


Kommentarer
Postat av: Älskling

Bra hjärtat :)såg ju jätte bra ut ju :) tog hon nått travsteg i den ökade skritten? elle såg jag helt fel:P ni e jätte fina ihop :D

2009-12-15 @ 17:31:23
Postat av: Anonym

Tack! :D Din är också jättefin! Svart är min favo-färg :P

2009-12-16 @ 01:29:07
URL: http://jeeanette.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0