Saknar Sunnie..

Så, nu är min blogg hyffsat klar. Det är lite smådetaljer kvar bara, som jag inte kommer på hur man fixar.

Ja, det här är alltså Mlis hästblogg.

Här kommer jag skriva om hur jag lägger upp ridningen på vardagarna, hur träningarna går och vad vi har för övningar, tävlingsresultat och en massa annat.

Just nu är jag sjuk så jag har inte vart i skolan eller ridit på 1 vecka. Som tur är så har jag snälla klasskamrater som har hjälpt mig att motionera Sunnie :) Tack så jättemkt Korr och Alström ♥
Men jag börjar känna mig bättre så imorgon ska jag åka tillbaka till Kba tidigt så jag hinner rida. Jag saknar ridningen och Sunnie så otroligt mkt !



Älskade Sunnie ♥

Sista tävlingen för säsongen för oss blir i Lilla Edet den 4/10. Perfekt timing för mig eftersom jag kommer hem för att praktisera hos min gudmor v. 40-43.
Det tråkiga är att dom har satt alla sista tävlingarna helgen den 3-4/10, så att man måste välja någon av dom. Jättetråkigt, men så är det. För min del blev det Lilla Edet. Jag tycker att det är en trevlig tävlingsplats.

Ja, angående praktiken. Vi har praktik i 4 veckor och jag ska vara hos min gudmor. Jag var där sist vi hade praktik också, ett bra ställe med varierande arbetsuppgifter.
Denna gången ska jag bla rida in en 4-åring.

Jaja, jag uppdaterar mer när jag kommit igång med ridningen igen :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0