Dagens ridning


Ridningen idag gick ganska bra. Vi red i padocken så vi hade nära till ridhuset eftersom vädret är så varierande idag. 

Sunnie har börjat stressa upp sig väldigt lätt och då kör hon upp huvudet i vädret och käftar mot bettet. Nu när jag har fått sätta brösta på henne och inte har någon martingal till bröstan så är det ju inget som stoppar heller. (Det är det roliga med henne, det räcker att jag sätter på en martingal så sänker hon sig i formen automatiskt.) Så jag ska passa in hennes andra brösta som det finns martingal till så blir det nog bättre.

Vi tränade lite på övergångar då hon behöver stärka sig där, lite skänkelvikning och en övning som jag provade för första gången på Sunnie idag:

Jag red i höger galopp, red skänkelvikning snett igenom in till medellinjen, galoppombyte, skänkelvikning ut till spåret och sen galoppombyte igen. Det gjorde hon faktiskt ganska bra.   


Igår och idag har Sveriges ridgymnasium i Varberg gjort Hästskötarexamen. Igår var det 9 som gjort den och bara 4 klarade det. Idag vet jag inte hur det gick för dem. Men det känns lite sådär faktiskt och vi får verkligen hoppas att vi i Kungsbacka är bättre än Varberg !


Nu ska jag fortsätta plugga. På fredag har vi prov i projekt och företagande. Alltid är det något ;)

Sunnie Girl.

 

 


Kommentarer
Postat av: Älskling

Du kommer lösa det hjärtat :)

jag tror på dej :)

Älskar dej <3<3<3

2010-04-21 @ 18:22:24
Postat av: Fia

Ni bara måste slå varberg ! vilket ni kommer göra utan tvekan :)

2010-04-22 @ 10:33:44
URL: http://myheartarered.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0