Fibromyalgi (?)

Det är inte riktigt min tid på året känner jag.

Jag är fortfarande superförkyld och nu har jag fått ont i handleden. Jag vet inte varför jag har fått ont, jag har inte gjort något annorlunda.

Men jag tror att jag kan ha fått samma sak som min mamma, fibromyalgi. Det är ett finare ord för ont i kroppen. Ena dagen kan du känna dig helt bra och andra dagen kan du ha så ont att du inte kan röra kroppsdelen du har ont i.
När jag gick i högstadiet hade jag ont i mitt högra knä, på praktiken i höstas hade jag ont i ryggen och nu har jag ont i handleden vilket jag också har haft förut. Det är först på dom senare åren det har slagit till ordentligt.

Jag hoppas verkligen inte att det är fibromyalgi, i så fall hoppas jag på att det är lindrigt, eftersom mamma tvingades sluta rida på grund av smärtan. Jag vill inte sluta rida, hästarna är ju en del av mitt liv !

I alla fall så red jag inte idag. Jag vill inte att förkylningen ska bli värre innan jag åker till Kungsbacka imorgon och så vet jag inte hur handleden tar det. 

Så jag longerade Sunnie istället. Utan sadel och inspänningar så att hon bara fick jogga lite. Och på slutet i vänstervarv gick hon i en något öppen men annars en ganska bra form för att gå utan inspänningar. 

Och under tiden jag longerade så mockade Tompa båda boxarna åt mig. Jättegulligt :)

Sunnie när hon var bäbis :)

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0