Hoppfilmer

Nu är jag inne från hoppningen.

Idag var väl inte min och Sunnies bästa dag men jag är ändå ganska nöjd med henne.

Hon var så otroligt laddad så det är inte sant ! På uppvärmningen flög hon åt alla olika håll, bockade, kickade och sköt rygg. Jag kan säga att det var nära att jag flög av flera gånger. Tyvärr fick jag inte med det på film.
Men det känns kul att hon är så himla positiv till hoppningen nu, hon bara letar hinder och (på dom flesta) hoppar bra :)

Det var lite samma sen när vi började hoppa. Hon bara sprang på och tog inte riktigt mina halvhalter. Så jag bestämde mig för att bara visa det bästa av träningen för er, så kanske det kommer fler klipp nästa vecka.

Det var mycket travhopp och det är varken min eller Sunnies starka sida. Och Anna höjde upp ganska bra på både oxern och räcket och då började jag tveka lite och Sunnie tyckte att det var läskigt. 

Men överlag, en mycket nyttig och bra träning. 

 

Det enda bytet hon gick med på att göra idag. Inte så vackert, men hon var alldeles för ofokuserad för att göra bra byten idag.




En av travhoppningarna. Här fuskar hon lite :P




En av gångerna vi hoppade studsen. Här jobbar hon på bra helt ok, skulle vilja att hon lyfte lite mer fram bara.

Jag hade faktiskt klippt ihop allt och hade fler filmer men den funkar inte alls längre. Så ni får nöja er med det här :)

Imorgon ska hon joggas lite. Är hon så pigg som hon var idag får jag rida henne lite trött. Annars behöver hon bara ta det lugnt.
Jag som hade tänkt höja krafften lite nu när hon kommit igång mer, men det behöver jag verkligen inte göra än.


Kommentarer
Postat av: loisa

såg jättefint ut! :-)

2010-01-21 @ 17:56:29
URL: http://sorino.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0