Trött


Jag är verkligen helt slut idag !
Jag är glad att vi inte har stalltjänst hela veckan.

Igår var det dressyrträning och Sunnie var ganska fin. Hon hade jättebra påskjut så hon blev aningen stark. Det var lite jobbigt men hellre att hon är stark än att hon går och släpar benen efter sig. Helgens vila gjorde henne gott ! :)
Vi red på stora mittvolten och fortsatte sen ut på spåret i öppna. Efter ett tag fattade vi galopp ur öppnan och red öppna i galopp på nästa långsida.
Sen red vi lite förvänd galopp och mellantrav/galopp på diagonalen. Och allt utan stigbyglar så mina ljumskar mår inte så bra idag. Men jag orkar sitta ner i Sunnies trav mycket mer nu det sista och jag har fått bättre balans så träningen utan stigbyglar gör verkligen susen ! :) 


Nu har jag precis ridit markarbete för Amanda. Vi gjorde en övning med små hinder och bommar, mycket lydnad och koordination. Vi red olika linjer och skulle variera antalet galoppsprång. En mycket bra övning och Sunnie blev fin av den. Hon var lite stark även idag och hon hade nog lite träningsvärk från igår. Men jag är nöjd med henne :)

Nu ska jag gå ut och ha lunchstalltjänst, sista dagen innan ledighet nu :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0