Hästar jag rider/jobbar med


Jag antar att det kan bli lite snurrigt för er läsare som inte vet vilka alla hästarna är så här kommer lite kort om de hästar jag jobbar med just nu:

Sunnie Girl: Min häst och där behöver jag nog inte skriva så mycket eftersom hon vart huvudhästen i min blogg sen början. Men vill ni veta mer om henne så kan ni läsa HÄR



Mc Duff: f. - 02. Min och Daniels ganska nyinköpta travare. Han var oinriden när vi köpte honom men nu är han skrittad och travad. Det går för det mesta bra, förutom att Daniel ramlade av häromdagen då ;)



Måsas Amelia: f. - 05, connemara. Amelia är en häst jag skrivit ganska mycket om innan också men vill ni veta mer kan ni läsa HÄR. Jag började rida in henne i juni och nu kan hon grunderna. Förhoppningsvis ska vi snart ut och hoppa Clear Rounder.



Måsas Titius: f. - 07, svenskt halvblod. Jag började arbeta med honom förra hösten men med lite sämre resultat. Nu har han växt till sig lite så nu testar vi igen. Sadel- och tränsvan, longerad och löshoppad. TILL SALU !



Bliki: f. ?, islandshäst.  Jag vet faktiskt inte hur gammal han är men han är i alla fall ingen unghäst. Han rider jag åt en liten tjej som vill att han ska komma ut i skogen och bli av med lite överskottsenergi.

Kajsa: f. - 07, nordsvensk. Hon var sadel- och tränsvan när jag började. Nu är hon skrittad, travad och longerad. Tömkörd av ägaren.

Det var de hästarna jag håller på med just nu, tyvärr har jag inte bild på alla. Börjar jag jobba med någon mer kommer det såklart en presentation om den också.  




Kommentarer
Postat av: Catago - Hästbloggen för dig!

haha gött då är jag inte ensam ;)

ser att bilden i headern till höger är från vara btw, min hemmaklubb :)

2010-10-03 @ 07:56:41
URL: http://catago.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0