Lugn dag


Hejhej !

Idag är det lördag och idag är det faktiskt ganska lugnt. Tyvärr så börjar jag bli sjuk så jag har packat på mig en massa kläder och så har jag halsduk hela tiden. Allt för att förebygga att jag blir sjukare.
Just nu sitter jag hos Daniel och kollar när han och Tompa spelar något mördarspel. Hur kan killar tycka det är kul egentligen ?

Jag mockade och fixade mitt stall på morgonen. Sen åkte jag till Kajsa och red henne en stund i skogen. Det tyckte hon var väldigt roligt men hon vill absolut inte galoppera. Men hon är väldigt duktig för att bara ha blivit riden ca 13 gånger. Otroligt lättlärd och uppmärksam häst !

När vi vart Vara en stund så ska vi tillbaka hem och rida hästarna. Vi får se om vi får med oss Daniel ut, i så fall så rider han Duff och jag Sunnie. Så kanske vi byter en stund då att han får öva på att trava lite på Sunnie :)
Sunnie måste i alla fall ridas lite ordentligt idag, då hon vilade helt igår. Och med ordentligt så menar jag att hon ska arbetas i form och inte bara lulla runt. Det har blivit väldigt slappt det sista. 

Jag funderar också på en ny header. Jag ska kolla vad jag kan fixa ihop nu när jag ändå inte har något att göra för en stund.


Vad tycker ni ? Är det dags för en ny header ?









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0