Dagen


God morgon !

Idag är det verkligen kallt ute och frosten har börjat komma på nätterna. Jag fick skrapa rutorna på bilen, innan jag körde min lillebror till skolan, och det gav mig såklart minnen från tiden på Höglanda. Fast då fick jag alltid hjälp av Karin att skrapa.
Jag saknar faktiskt skoltiden ibland. Men det är allt skönt att kunna rida och fixa stallet på morgonen och sen ha tid för allt annat :)

Hästarna fick frukost vid 8 och jag har suttit här och läst bloggar sen dess. Jag kan verkligen fastna vid datorn alltså !

Jag sitter också och väntar på att Frank och Duffs föredetta ägare ska ringa om vägbeskrivning hit. Han ska nämligen komma förbi med deras pass och verka av dem lite grand. Men han har inte ringt än och om jag tror rätt så kommer det sluta med att jag får ringa honom -.-

Båda hästarna ska i alla fall ridas ikväll när Duffs andra ägare Daniel kommer ut. Han red Duff lite i helgen och det gick jättebra så han ska rida idag igen :)

Och så kommer ju Sunnies hovslagare vid 2 så den här dagen kommer jag få spendera hemma.
Förutom att jag ska åka och rida Kajsa i eftermiddag.



En halvdålig bild på Duff. Den hästen kan verkligen inte stå still så det blir inga bra kort !



Kommentarer
Postat av: Karin

TAAAACK EMELIE :D tur att jag har ett blogggeni som dig till hjälp ;) hahaha åååååh minnen, hatade att skrapa den jävla bilen men saknar det nu xD <3333

2010-09-29 @ 20:14:41
URL: http://khallen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0