Dagens ridpass


Nu kom jag precis in från stallet.
Jag hann varken rida Hiawhata eller longera Titius då vi mekade med en bilkärra som skulle vara klar tills imorgon och som självklart skulle krångla så mycket som möjligt..

Men Sunnie hann jag rida, hon fick gå en runda i skogen och hon var på väldigt bra humör idag ! Hon bockade och hade sig i galoppen och verkade tycka att livet är underbart. Så galoppen blev lite hejsansvejsan idag men det är jättekul att hon är så glad.
Travarbetet däremot gjorde hon jättebra, hon gick i stadig form och hade ett bra påskjut. Hon gjorde dessutom några längningar som visar på att hon börjar lossa lite i bogarna och att hon förmodligen kommer kunna göra ganska fina längningar någon dag :)


Ikväll rullade vi också in en hösilagebal i hagen då jag tycker att båda hästarna har börjat falla ur lite. Nu ska de få fri tillgång till hösilage istället och jag hoppas att det hjälper. De ska också avmaskas om en till 2 veckor så att jag kan vara säker på att de inte är därför de är tunna.

Sunnie har dessutom börjat få havre i hopp om att hon ska lägga på dig lite. Så nu kan jag bara vänta och se om det blir någon skillnad ! :)


Nu ska jag och Tompa sätta på ett avsnitt av "Nu blåser vi Sverige" och bara mysa.
God natt !




Sunnie Girl.



Kommentarer
Postat av: sannalitens.blogg.se

Ha en fin kväll sötnos :)



Kramar, Sannalitens.blogg.se

2011-04-18 @ 22:59:16
URL: http://sannalitens.blogg.se/
Postat av: L&E - Tävlingsryttarnaa

Tack :)

Gud vilken förändring på hästen uppe på bilderna, verkligen jätte fin :)

2011-04-19 @ 10:27:55
URL: http://tavlingsryttarnaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0