<3


Nu har det gått en dag nästan exakt sen jag fick reda på att Karin gått bort. Jag gick precis in på Karins logg på Facebook och läste alla kommentarer och jag började verkligen störtlipa. Jag kan fortfarande inte tro att det är sant !


Igår var jag med världens bästa tjejer i Kungsbacka. Först Julia, Fia, Linnea och Cilla hemma hos Fia. Vi drack Tre Apor och åt kladdkaka med sked direkt ur förpackningen, precis som vi alltid gjorde med Karin. Vi tände ljus och pratade om hur härlig Karin var. 

Sen åkte vi vidare till Höglanda och Sofia, Lovisa, Martina och Linnea. Ännu fler minnen av Karin berättades och vi skrattade åt hennes alltid så klockrena och rappa kommentarer. 


Tack för en underbar kväll flickor ♥


På vägen hem från Kungsbacka så stannade vi till vid olycksplatsen, tände de ljus som slocknat och eftersom jag redan tänt mitt ljus vid Karins uppfart i Sollebrunn så gav jag henne min flaska med julmust. För hur skulle hon klara sig utan något med socker ? Större godisgris fick man leta efter !


Nu ska jag åka och fixa en massa måsten. Världen stannar inte upp när en så vacker person dött, även om man själv skulle vilja det. 
Men jag vet att Karin finns med mig varje minut i min vardag och kollar över min axel och när jag sänker så så känns det lite lättare. 







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0