Förtydligande i TR angående utrustning

Jag kan tänka mig att det inte finns någon som har missat att reglerna för utrustning har förtydligats inför år 2012. HÄR har ni en sida på Facebook där ni kan följa utvecklingen.

Jag själv hinner inte skriva något långt om detta ämne men några korta rader ska jag nog hinna skriva ner. (Rader som jag dessutom skrev på FBsidan men som togs bort då vissa inlägg tydligen är viktigare än andra..)


Bara för att jag inte är sponsrad så får jag inte tävla med mitt nya Scapaschabrak eller mitt gamla Glen Gordon. Jag får heller inte tävla i min John Whitakerhjälm (som dessutom är en utav de mest populära hjälmarna bland ryttare). Det måste ju vara diskriminering om något ?
Ska inte jag, bara för att jag inte har tillräckligt med talang för att kunna bli sponsrad, kunna ha på mig och min häst vad jag tycker är snyggt på tävling ? Det är banne mig inte rättvist !

Jag har precis fått ett snyggt (och dyrt !) Scapaschabrak och jag SKA tävla i det ! Det blir visserligen inte lika snyggt att behöva sätta en papperslapp över märket men om det är det jag måste göra för att få tävla i schabraket, then so be it !

2012, papperslapparnas och maskeringstejpens år ! ;)





Sunnies nya snygga Scapa som SKA användas !



Kommentarer
Postat av: Sandra

är det ett skämt eller? :O nu blir jag arg!! det är inte många av svergies tävlingsryttare som är sponsrade! :O Hur tänkte dom där? Nä fy vad orättvist! Märkes utrustning är ju den snyggaste och mest hållbara ju. Så det är bara "proffs" som får tävla i märkessaker. INTE OKEJ! :(

2011-12-29 @ 13:05:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0