Dag 18 – Min favoritfödelsedag


Haha, om jag måste välja så blir det nog min 18e födelsedag.




Den spenderades inte som en riktig födelsedag, jag var på Trafikverket i Lidköping och tog körkort nästan hela dagen.


Jag började med att skriva teorin 10.15. Den trodde jag aldrig att jag skulle klara men det gjorde jag, med 2 eller 4 poäng.

Sen åkte vi och åt lunch med pappa som bor i Lidköping. Och sen åkte jag och Tompa till hamnen och satt där och myste en stund.


13.15 körde jag upp och jag fick en jättesnäll gubbe. Vi pratade om hästar och åkte tom en runda så att vi kunde kolla på några hästar :)
När vi kom tillbaka till Trafikverket fick jag reda på att jag klarat körkortet och det första vi gjorde var att åka genom driven på McDonald´s, haha !

Under eftermiddagen åkte vi runt till en massa folk (som man alltid gör när man fått körkort) och tillslut så hamnade vi här hemma i Jonslund.


Det konstiga var att jag inte var ett dugg nervös inför att ta mitt körkort. Ni som känner mig vet ju att jag alltid blir nervös för minsta lilla ! Men tydligen inte körkortet.
Jag får säga att jag är stolt att jag klarade av att ta det på min födelsedag. Jag kunde ju inte fått körkortet tidigare ! Ibland är jag allt bra duktig ;)




Min älskade förstabil, som numera är skrotad :'(



Kommentarer
Postat av: Karin

klart man älskar pinglan :D när inlägget om henne kommer upp så finns det en del bilder från när du hoppade henne :D Vill du att jag ska skicka dom till dig också? :)

2011-02-18 @ 10:21:39
URL: http://khallen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0