Och där sprack planen !


Idag blir det dålig uppdatering, det blir nog inget mer inlägg än det här för jag är så otroligt deppig.

Allt bara krånglar just nu ! Trasslet med travarna blir bara värre och värre och alla har olika åsikter på hur vi ska lösa det = mycket press från alla håll och kanter.


Det värsta av allt är ändå att jag inte fick godkänt på den tentan jag skrev i början på januari. Det är väl inte hela världen, tänker ni. Men jo, lite så är det.
Hela min plan har spruckit pga av att jag inte klarade tentan.

Min plan var att läsa juridisk översiktskurs på höstterminen, klara den kursen och sen läsa upp min matte B nu på våren. Till hösten var det meningen att jag skulle börja läsa till fastighetsmäklare (vilket tar några år så jag ville gärna komma igång med det så tidigt som möjligt). 
Men eftersom jag inte klarade sluttentan i juridisk översiktskurs så måste jag göra en omtenta och då kommer jag inte hinna plugga matte nu på våren. Det betyder att jag inte kommer kunna läsa till fastighetsmäklare till hösten = allt skjuts upp ennu ett år.


Jag tror inte att någon annan än jag inser allvaret i allt det här. Jag klarar inte av all press, det har jag aldrig gjort, och nu börjar det bli för mycket. Som ni säkert förstår så är det mycket mer än det här som spelar in men det andra är inget jag vill dela med mig av här i bloggen.


Så jag får be om ursäkt för ett rörigt och ointressant inlägg men nu vet ni varför min uppdatering kommer vara lidande..



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0