Tävlingsplatser


Nästa tävlingsplats är:

Essunga Ryttarförening.




Det var faktiskt här jag red på ridskola och denna klubben jag tävlade för tills för 3 år sen. Så här har jag tävlat mycket !
Jag utgår från grästävlingarna när jag skriver om ERF i denna texten.


- Det har ett ganska mysigt läge. Hela klubben ser tyvärr lite förfallen ut och det förstör ju intrycket lite.

- Är det lite större tävlingar parkerar man i en stor gräshage en bit ifrån tävlingsbanan. Det finns stort utrymme att parkera dock kan det vara lite ojämt. Har du hästbuss får du däremot parkera precis bredvid gräsbanan.

- De har en fin gräsbana med bra underlag. Lite tråkiga och otittiga hinder så det är ett bra ställe att tävla på med en grön och tittig häst. Framhoppningen är i en 20x40 padock och är liten med dammigt och tungt underlag.

- De har 2 ridhus med bra underlag så du har alltid någonstans att rida fram. Du kan dessutom välja att rida fram i hagen där man parkerar.

- Caféterian har ett litet utbud av fika och godis men det mesta är gott.

- De har bra ljud i högtalarna så du hör nästan hur långt de har kommit inne på banan när du står på parkeringen.

- Ett stort minus är att det på sommaren finns en massa blinningar på den här klubben, så man får se till att ha med sig något tunt täcke som skyddar mot det.

- Pga av människorna på den här klubben så har jag väldigt svårt att prestera bra när jag tävlar här. Jag får automatiskt en stor press på mig så fort jag kör in på deras parkering. Man kan säga såhär: jag bytte klubb av en anledning. Sunnie känner självklart av detta och blir osäker och då blir prestationen som den blir. 
Dock så finns det folk som fortfarande är trevliga mot mig på den här klubben så det är inte bara tråkigt att tävla där !






Framhoppningen. Som sagt så klantar jag alltid till det när jag tävlar här.



I deras största ridhus.



Försöker svalka oss i skuggan.



Parkeringen.



Väntar på att få komma in på banan (syns i bakgrunden).



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0