Tävlingsplatser


Nästa tävlingsplats är:

Alingsås Ryttarsällskap.




Här har jag bara tävlat ute på gräsbanan och bara Clear Rounder.


- En bra klubb med trevlig personal. Klubben ligger bra till men om man kommer och kör från Vara/Skara hållet så måste du göra en vänstersväng från det vältrafikerade E20 för att komma till klubben. Det är inget jag gillar !

- De har en hyfsat stor parkering som är lätt att köra ut och in från. Den ligger mellan gräsbanan och padocken så du har nära till allt från parkeringen.

- Gräsbanan är stor men sluttar ganska mycket. Framhoppning på gräs vilken blir upptrampad efter några ekipage.

- De har 3 ridhus nu men jag har knappt vart inne i dem så jag kan inte uttala mig om dem. Caféterian vet jag inget om.

- Sunnie hoppar sådär här, vilket nog beror på att jag blir lite osäker vid hoppning på gräs och det alltid har regnat mycket innan vi tävlat här.


Jag har inte så mycket mer att säga om Alingsås. Jag har ju som sagt bara tävlat Clear Rounder här och tror att de är bättre vid lokala/regionala tävlingar.






Framridningen.



Kommentarer
Postat av: Albin Loán

Sist jag red var på ett fullblod som är 173 centimeters galopphäst.



Vi började "sakta" och mitt X sa att detta är en lite ivrig galopphäst som sticker om jag släpper tyglarna, så att jag fick hålla bestämt, inte hårt i tyglarna.



Jag är allergisk och började nysa och vad händer? Jag tappar båda tyglarna och hästjävlen började galoppera givetvis och jag håller på att trilla av men den fortsätter. Den springer och springer och jag tror jag skall dö och håller om halsen/manen på hästen samt i sadeln i ungefär en minut då hästen slutar galoppera och är helt svettig, jag också. Hjärtat gick i 180 alltså.



Bakom mig efter ett tag kommer mitt x ridande och skrattandes. Hon hade kissat på sig för hon tyckte det såg så jävla roligt ut.. mmm. Fifan!



Krams

Albin Loán

-----

P.S. Hoppas du diggar min musik D.S.

Albin Loán @ Spotify eller på Youtube

2011-02-11 @ 12:33:22
URL: http://www.finest.se/albinloan

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0