Tävlingsplatser


Jag tänkte att jag ska börja skriva om tävlingsplatser jag vart och tävlat på. Jag kommer att skriva vad jag upplevt positivt/negativt och lite allmänt vad jag tycker om platsen. En tävlingsplats per inlägg och så kommer inläggen lite då och då.

Jag börjar med Kungsbacka Ridklubb.



När jag gick i skolan i Kungsbacka så var det nära och bra att tävla på Kungsbacka ridklubb. Jag red faktiskt dit de 3 gångerna jag tävlade där då det var långt för mamma att köra bara för att skjutsa på tävling.

- Jag tycker om att tävla på KRK. Det är aldrig något trassel med startlistorna och det är välorganiserat, du behöver inte vänta länge mellan klasserna.

- Deras grusbana är stor och det är bra underlag. De är också väldigt noga med att harva så ofta de hinner mellan klasserna så det blir oftast inte sådär upptrampat och gropigt.

- Ett stort plus är att de har 3 ridhus så du har alltid någonstans att rida och det blir inte lika fullknökat som det ofta blir annars.

- De har ett stort utbud i caféterian och allt är vällagat/bakat och gott. Vissa saker kan vara lite dyra men överlag så är det en billig caféteria. Personalen där är, som på hela tävlingsplatsen, trevlig och du blir bemött med ett leende och det är viktigt enligt mig ! :)

- Sunnie trivs bra på den anläggningen och har hoppat bra där de 3 gångerna. Vi startade ju våran allra första tävling där ! Se filmen HÄR.




Sunnies första tävling. Framridning i ett av KRKs ridhus.



Sunnies tredje tävling. Framridning i samma ridhus.

Jag kan inte komma på något negativt om Kungsbacka Ridklubb !



Har någon av er läsare tävlat på Kungsbacka Ridklubb ? :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0