And then we meet again !


Hej allihop !

Här har jag inte tittat in på väldigt länge och en ursäkt kanske är på sin plats ?

Men ni vet ju redan anledningen till varför jag inte uppdaterar så mycket som jag skulle vilja.
Jag har en hel del idéer och en massa blogglust men tiden räcker inte till. Självklart går jobbet och tjäna pengar nu när jag har möjligheten före bloggen, däremot ska jag anstränga mig för att kunna uppdatera lite oftare. Ni är ju trots allt fortfarande inne och kikar ifall jag har skrivit :)


Sunnie har skött sig väldigt bra det sista, vi har skuttat över lite småhinder och trimmat i padocken ca en gång i veckan och hon har blivit en dröm att rida ! Stadig i formen, gör fina övergångar och är samarbetsvillig. Det är fortfarande en del muskler som fattas och hon behöver stärka sig ytterligare men vi har all tid i världen. Hennes ink har blivit snäppet mindre men det kommer nog ta ett tag till innan den försvinner helt så vi tar det i ett lugnt tempo :)

Sunnie och Duff har dessutom gått ut i den stora hagen några timmar om dagen i några veckor för att vänja sina magar vid gräset, så nu kan de snart gå ute heldagar och tillslut gå ute dygnet runt. Det kommer bli så skönt för dem !


Annars har mitt liv rullat på i 200km/h sen jag började jobba. Jag har fullt upp med jobbet och stallet på vardagarna och på helgerna är det en massa bilträffar och streetrace att välja mellan. Jag får säga att jag faktiskt längtar lite tills jag slutar jobbet så jag kan stanna upp och tänka efter lite, för det finns det inte tid till just nu.


Jag ska försöka bättra på uppdateringen så fortsätt kika in :)






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0