Hejhej !


Här var det ett tag sen jag kikade in !

Jag ville väl mest säga att allt rullar på här hos mig. Med start på måndag så jobbar jag bara till 16.00 så då kommer det bli mera bloggning från min sida :)


Sunnie har gått väldigt olika det sista. Ena dagen är hon jättefin, som igår tex, och nästa dag vill hon inte samarbeta alls. Dessutom har hon helt plötsligt fått någon outgrundlig rädsla för vattenpölar. Hon kan gå igenom dem, det är inga problem, men flera meter innan vattenpölen går hon och tittar på den och stressar upp sig för den. Ganska jobbigt nu när det har regnat så mycket det sista.. Men hon har vart så fin ett tag nu så det är väl på tiden att hon börjar krångla lite. Det är bara att jobba igenom det.

Inatt gick hästarna ute för första gången detta året. Ganska sent men det har ju inte kommit någon riktig värme förrän nu.
Tror ni inte att jag vaknar mitt i natten av att det verkligen öser ner ute ? Som tur är så hade Sunnie på sig sitt regntäcke och kommer att ha det de första nätterna men jag tyckte ändå synd om dem.


Imorgon är det midsommarafton och vi vet fortfarande inte vart vi ska ta vägen. Som tur är så har vi alltid roligt vart vi än är så det kommer nog bli en lyckad midsommar i alla fall ! :)


Det var lite om hur allt ser ut hos mig just nu. Denna helgen blir det nog inte så bra uppdatering men det är ju förståeligt. Jag hoppas att inte ni heller sitter vid datorn ;)

Trevlig midsommar !


(Tyvärr gick det inte att ladda upp en bild, någon som har samma problem ?)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0