Min underbara fästman


Jag har skrivit ett sånt här inlägg en gång innan men nu är jag sugen på att göra det igen.
Ett hyllningsinlägg till min älskade pojkvän (eller ja, fästman) Thomas !


Vi har vart tillsammans i 2 år och 8 månader och förlovade i 1 år och 8 månader och jag kan helt ärligt säga att jag har en av världens bästa pojkvänner. Tompa ställer alltid upp för mig och han finns alltid där när jag inte orkar mer och när jag behöver hjälp.
I 2 år och 8 månader har han stått ut med mig och det kan inte ha vart så lätt för honom alltid, då jag är en tjej som vet vad jag vill och jag vill ha det på mitt sätt.
Han är alltid med i stallet och hjälper till, hjälper mig med båda hästarna, åker med på tävlingar, hjälper till vid de flesta ridpassen, tar morgonfodringarna ibland osv.


När vi träffades så var Tompa livrädd för hästar, han vågade knappt gå nära dem med rädsla för att de skulle sparka honom. 

Nu kan han göra i ordning en häst så att den är helt klar inför ett ridpass alldeles själv, han vågar tom kratsa hovarna. Han kan ta in och ut hästarna utan att jag är med och han har lärt sig att mocka. 
Han vågar tom rida ! I höstas så red vi ut tillsammans ganska ofta, jag på Duff och han på Sunnie. När han red som mest, förra våren, så kunde han rida lätt och han testade att galoppera. 

Allt detta har han lärt sig och pressat sig själv till att våga för min skull och för det är jag så tacksam !
Att han visar ett så stort intresse för saker som är så viktiga för mig.

Tompa är inte bara min pojkvän, han är min bästa vän också. Vi har så roligt tillsammans och vi behöver inte göra något speciellt för att ha roligt, vi kan bara sitta hemma en lördagskväll och kolla på film eller spela spel och ändå ha jätteroligt ! 
Ibland så bråkar vi ordentligt men det är aldrig något som inte går att lösa.


Vad jag vill säga med den här texten är att jag älskar dig Thomas Olsson Pennanen ! Du är en så stor del av mitt liv och du betyder så otroligt mycket för mig. Jag hoppas att det alltid kommer vara vi två ♥




En av alla gångerna Tompa har ridit.



Mitt hjärta.



Kommentarer
Postat av: älskling

Finns inte ord i värden sim kan beskriva hur glad jag är att ha dej vid min sida <3<3<3 du är sa orroligt underbar du är bäst hjärtat<3<3<3<3 jag hoppas att vi allrid kommer att vara tillsammans<3<3<3 du är mitt hallon <3<3 jag alskar dej med varje hjärtslag<3<3<3<3

2011-03-29 @ 12:28:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0