Dagens ridpass


Dagens ridpass blev lite längre och lite mer intensivt än vad jag hade tänkt från början. Men Sunnie skötte sig bra !


Vi travade som sagt över bommar med lite olika avstånd så att jag både fick korta och länga.
Så kom Tompa på den smarta idén att ha kort avstånd mellan de första bommarna och sedan långt avstånd mellan de sista, så att jag fick korta henne in och sen länga ut. Ett jättebra sätt att få hästen lyhörd och kvick för hjälperna !

Efter den övningen var Sunnie superfin och lösgjord, jag hade nästan ingenting i handen, vilket inte är så vanligt för Sunnie. Tyvärr så kom jag på först i efterhand att vi skulle filmat när hon var så fin..


På slutet så tog vi några skutt över ett räcke och Sunnie hade en stor och härlig galopp. Hon hoppade okej, hon var väl lite trött efter travarbetet men när vi började hoppa lite omhoppningssvängar så tog hon i riktigt bra och hoppade mig nästan ur sadeln något språng. Det ska bli så kul att få hoppa omhoppning med henne ! :)




Sunnie passade bra i det nya swarovskipannbandet.



Såhär såg vi ut idag.












Nu ska vi kolla på film innan vi ska sova.

God natt !




Kommentarer
Postat av: Emma Elfstrand - hästblogg

Vi betalar 1000 kr/mån och då ingår ingenting förutom själva stallplatsen och ridhuskort(har jag för mig). Jag har inte så himla bra koll på om det finns plats att hyra då jag inte vet vem man ska höra av sig till. Du kan ju prova att ringa/maila att fråga :) kolla hemsidan, www.vorf.se

2011-09-05 @ 21:44:22
URL: http://catago.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0