En vanlig måndag


Det blev ingen ridning idag eftersom Tompa behövde ha hjälp med att meka med en bil. Lite tråkigt men jag tänkte ta igen det imorgon med en lååång tur me mycket skritt och lite trav och kanske någon galopp. 

Sunnie har ju bara skrittats i en vecka så hon har egentligen inte tappat någonting men jag är hellre lite för försiktig än stressar och får ett sämre resultat.

Jag ryktade Sunnie en stund i alla fall, sen fick hon på sig ett fleecetäcke och så pussade jag lite på henne och hon verkade ganska nöjd ändå :)
Nu står hästarna och tuggar på sitt kvällshö och jag får säga att det är rätt skönt att veta att de står inne när man hör regnet smattra mot taket. Lite mysigt med höst är det allt ;)

Imorgon har jag även tänkt avmaska hästarna så att det är gjort. Då behöver jag inte tänka på varken vaccinering eller avmaskning mer det här året. 


Nu ska vi sätta på en film och så hoppas jag att jag får sova ordentligt inatt !
God natt :)




Kommentarer
Postat av: Matilda

Hejsan! :) Det finns absolut inget att klaga på angående stövlarna, allt är super. Har haft dem ett bra tag nu och de är lika fina som från början. Rekommenderar dem verkligen. :)

2011-09-20 @ 10:21:19
URL: http://showjumper.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0