Snart vaccination


Jag som så smått har börjat kolla runt efter tävlingar till mig och Sunnie kom på idag att hon ska vaccineras snart. Så då får vi vänta ytterligare lite till med årets tävlingsdebut. Jag som är så tävlingssugen !


Igår var jag och hämtade ut paketet från Hööks så idag ska det provas täcken ! Jag tror att Sunnie kommer bli supersnygg i sitt :) Dock så var det lite tunnare än vad jag hade tänkt mig.

Gårdagens ridning gick faktiskt riktigt bra. Sen jag satte igång Sunnie i våras så har vi haft fokus på att få henne att gå fram för skänkeln och få bättre framåtbjudning. Det har funkat väldigt bra och Sunnie har nu fått ett lite större steg.
Så igår red jag henne medvetet i undertempo och i en lång och låg form bara för att hon ska komma tillbaka och slappna av lite och det gick bra.

Nu ska jag gå ut och fixa stallet och sen ska Sunnie ridas, jag fortsätter nog med att rida henne i undertempo idag med så att hon får slappna av ordentligt.
Emellan detta kommer jag förmodligen hinna springa på toa ca 20 gånger då jag är på väg att få urinvägsinfektion. Alltid är det något..







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0