Födelsedagspresent till mig själv !

Precis som det står i rubriken så har jag klickat hem några saker som får bli en födelsedagspresent till mig själv (eller ja, till Sunnie också).




Jag tänkte pröva att rida Sunnie på kulsporrar ibland då jag vill kunna ge en liten förstärkning av skänkeln. Det är dock inget jag vill vänja henne vid, jag vill/kan rida henne utan sporrar men vill också jobba fram en kvickare reaktion från henne. 
Till sporrarna köpte jag sporremmar med små blingstenar.

Ett ländtäcke. Jag har bara skrittäcken och jag tycker det blir så bökigt att ha framför sadeln + att jag inte kan stänga kardborren fullt och det då sliter på handskarna när jag rider. Därför var det dags att införskaffa ett ländtäcke !

Ett 4-pack kombinationslindor fick också följa med. Har aldrig använt kombinationslindor på några av mina hästar då jag aldrig ägt några men jag är ett stort fan av just såna lindor ! De vinröda valde jag, de kommer bli fina på Sunnie.

Jag tänkte beställa benskydd fram och bak också men jag väntar tills jag har fyllt år. Det måste ju finnas något kvar som de kan köpa till mig ;)


Grattis till mig själv ! 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0