Ingen Roffe i OS

Jag slog på tv:n för en stund sen och möts av att kommentatorerna säger att Rolf-Göran inte kommer till start i den individuella hoppningen idag. 
Casall har fått ett balltramp och kändes inte helt ren. Roffe beslöt då själv att dra sig ur tävlingen för att inte riskera Casalls välmående. 
 

Jag känner verkligen med honom ! Hur surt är det inte att stå inför sin start i OS, veta att både du och hästen är i toppform och har en bra chans till OS-guld och sen inte kunna starta pga ett litet balltramp ? Fy !


För våra andra svenska ryttare gick det sådär. 
Henrik von Eckermann gick in och red en fin runda och Allerdings såg vaken och allert ut och hoppade lika luftigt och fint som alltid. Men det blev en liten kommunikationsmiss till vattengraven och Allerdings landade mitt i vattnet. Efter det blev han tyvärr spänd och rev ett hinder till.  
 


Jens fredriksson och Lunatic fick 9 fel, 2 rivningar och ett tidsfel. Annars var rundan fin och Lunatic hoppade väl. Kanske räcker det till att gå vidare till nästa omgång, det beror helt på hur de andra ryttarna rider. Än så länge verkar det inte helt omöjligt !
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0