Snart 2013

Imorgon går vi in på det nya året, 2013, tvåtusentretton.
Jag har så många önskemål och planer om hur 2013 ska bli. 

Personligt:

- Jag vill ha flyttat till ett eget ställe ihop med Tompa och våran hund Stina. Förhoppningsvis kan vi hitta en gård att hyra så att vi kan ta med hästarna i flytten, annars får vi flytta till en lägenhet/ett mindre hus här i närheten och ha kvar hästarna i stallet vi har dem nu. 

- Jag vill hitta ett bra och roligt jobb med hyffsat bra betalt som jag trivs på. Jag hoppas också att Tompa får ett bra jobb så att vi får en stabil inkomst och kanske kan börja leva ett riktigt liv.

- Jag vill (vill är väl kanske att överdriva, måste stämmer nog in bättre) läsa upp min Matte B på Komvux så att jag till hösten kan börja läsa till Fastighetsmäklare. Det är ett jobb som jag tror att jag kommer trivas bra med och nu när jag dessutom är sugen på att plugga så är det perfekt tajming att behöva läsa i 3 år innan jobbet kan börja igen. 

- Jag hoppas att 2013 blir ett år utan depressioner och mörka tankar. Jag klarade mig utan hyffsat bra 2012 men tänk att få slippa det helt, underbart ! Jag hoppas också att jag blir bättre på att läsa av vilka som verkligen är mina vänner och vilka som bara är ute efter att utnyttja mitt sällskap för att inte vara ensama själva. Och då ska jag hålla hårt i de äkta vännerna och visa dem andra dörren direkt !



Hästarna:

- Jag hoppas att jag kan rida igång Sunnie nu så att hon är färdig och redo till vårens tävlingar. Vi har mycket att ge på tävlingsbanorna och har inte kunnat visa det riktigt de senaste två åren. Så i år hoppas jag på en frisk och fräsch häst och många tävlingar. Kanske kan vi äntligen debutera 1.10 detta året ?

- Jag vill lära mig att rida Sunnie på ett ännu bättre sätt och få henne att lyssna på mindre hjälper. Detta året vill jag bygga på hennes muskler så mycket det bara går så att jag kan valsa in på banorna på en biffig snygging ! Sunnie, som är den mer slimmade typen, har ju inte så lätt för att ändra kroppsform men jag ska ge det ett försök.

- Om jag ska få drömma iväg utan gränser så hoppas jag att jag har en häst till vid sidan av Sunnie, min egen eller med någon annan som ägare, som kan åka med ut på tävlingsbanorna i sommar och höst. Gärna en unghäst med kapacitet och potential, åh vad kul det hade vart !

- Jag ska rida in en ponny och en häst åt Johanna och jag hoppas att vädret kan hålla sig snöfritt nu så att jag kan sätta igång så snart som möjligt. Jag ser fram emot det jättemycket och hoppas på ett bra resultat.



2013 kan komma, jag känner mig helt klar med 2012 !




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0