Mors dag

Jag startar upp söndagen och Mors dag med 4 timmars jobb. Halv 2 är det middag hos Tompas mamma och efter det åker vi vidare till mormor och morfar och firar med mammas sida av släkten där.

Det är nästan pinsamt att säga det men idag har jag träningsvärk i kroppen efter gårdagen på Sommarland. Vi hade superkul och vädret var alldeles lagom. Jag har dessutom bränt mig lite grann och hoppas att det går över till brun färg så fort som möjligt.


På kvällen var det ju Blackrace i ca 3 timmar och efter det strögade vi bara runt i Skara lite. Min bil blev för övrigt ruskigt snygg med 19" på ! 
Då bröt det ut ett riktigt raggarslagsmål där folk kastade glasflaskor, sparkade varandra i ansiktet och stog flera stycken och sparkade på en stackare som låg ner. En tjej fick en glasflaska i huvudet och fick ett rejält jack i huvudet och blev blodig hela hon. Helt sjukt var det !
Till slut fattade polisen som stog en bit bort vad som häll på att hända och ingrep. Alldeles för sent, som vanligt.
Jag fattar inte hur folk kan behandla varandra på det sättet..

Sammanfattningsvis så var gårdagen riktigt rolig, förutom avslutet på kvällen.


Idag tänkte jag hoppa Sunnie i Johannas padock, om de inte har börjat arbetet med att bygga ut den. I så fall så får hon hoppa lite i skogen istället. Nästa helg är det tävling i Grästorp så det kan vara kul att få några språng innan dess.

Hoppas ni får en härlig söndag !
Kl 13 när jag slutar börjar min härliga söndag och jag längtar ;)




Sanna och jag, 2 glada tjejor i vintras !



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0