Ingen mer tävling i år ?

Sunnie opererades den 12/7 i år och jag var då helt säker på att vi skulle hinna med att tävla några starter nu på hösten. Jag tänkte att ärren skulle läka hyffsat snabbt och att jag skulle kunna rida henne med sadel kanske 1-1½ månader efter operationen. 

Nu, snart 3 månader senare, rider jag fortfarande inte Sunnie med sadel och tyvärr inte så mycket barbacka heller då jag haft problem med jumske och rygg det sista. 

Hoppet om att hinna tävla någon mer tävling i år är så gott som borta, kanske att vi hinner komma ut på någon Clear Round, men det blir allt i så fall. 
I och för sig så kanske det är positivt då det inte lär finnas någon risk att ärren går upp igen när vi tar det så lugnt. Men det är ändå tråkigt att vi missat nästan hela tävlingssäsongen under 2012. Visserligen kom vi 3a i en 1m men i våran sista start innan operationen blev vi uteslutna. Det känns inte som ett bra avslut på året och jag hade egentligen velat ändra på det. 

Vi får använda våren till att träna oss så starka som möjligt så att vi kan börja starkt på nästa års tävlingetermin. Och tro mig, både jag och Sunnie har fått mersmak sen våran 3e placering ;)






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0