Ingen morgonmänniska

Jag är absolut ingen morgonmänniska. Visst, jag kan gå upp tidigt och hålla mig uppe men det är först på eftermiddagen/kvällen som jag kan göra saker ordentligt. 

Ett exempel är bloggen. På kvällen får jag en massa ideer till bloggen och har inspiration till att skriva bra inlägg. Men kvällen är den enda tiden på dagen då jag och min pojkvän verkligen träffas och då vill jag inte sätta mig vid datorn och vara osocial.
Så på kvällen skriver jag ner ideerna så att jag kan skriva inläggen på morgonen istället. Men när jag ska sätta mig och skriva inläggen på morgonen är mitt huvud så ofokuserat och snurrigt så jag inte får till några bra inlägg alls. Det bli bara osammanhängande texter utan något egentligt innehåll = inget intressant alls.

Där har ni en liten förklaring till varför bloggen har vart så otroligt tråkig och dessutom tyst det sista. För när jag inte fått ihop några bra texter så struntar jag i det helt och då står bloggen tom. 


Ett annat exempel är ridningen. Rider jag på morgonen så blir det ofta slapp ridning utan så stora krav, just för att jag själv inte är tillräckligt pigg för att kunna kräva något av Sunnie. Jag har sämre balans och känner mig bara omotiverad till seriös ridning.
Rider jag däremot på eftermiddagen/kvällen så kommer jag till en bättre ridning och får därmed ut mer av ridpasset.
Dessutom får jag fler ideer till övningar.
(Ett undantag är på tävling. Då är jag så fokuserad och nervös så att min hjärna tvingas att vakna till tidigt.)


Är det någon som känner igen sig i detta ? Ni kanske har några tips för att kunna ändra på det ?






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0