Hej hej !

Internett är en bra uppfinning. Ja, sålänge det funkar vill säga..
Vårat internet funkar lite när det vill occh det gör det väldigt svårt för mig att uppdatera bloggen. Men jag ska dra en liten kort sammanfattning om vad som hänt sen sist:

Jag har hämtat ut Sunnies nya tävlingsskydd och som jag trodde var dem jättesnygga på henne. Imorgon ska jag hämta ut en fårullspadd som ligger och väntar på posten så snart är väl våran tävlingsoutfit komplett. 

Sunnie longeras fortfarande och hon har börjat lyssna väldigt bra på mig. Jag skrittar henne barbacka ibland och hennes sår läker fint så det dröjer nog inte så länge innan jag kan rida henne ordentligt med sadel. Om vi hinner med någon tävlingsstart innan året är slut är dock tveksamt. 

Jag jobbar fortfarande på Jungatorps Wärdshus och trivs bra. Min kollega är ju min bästa vän så det är roligt på jobbet i alla fall ! Jag jobbar antingen 7-16 eller 10-18, lite för långa pass om jag själv fick välja men det funkar. Dessutom jobbar jag varannan helg och det är segt om något..


Ja, så mycket mer spännande är det inte just nu. Jag dras med i höstmyset som börjar komma krypande, för det är ju faktiskt lite mysigt, även om jag gärna hade sett att sommaren stannade lite längre. Men det där med halsdukar och mysiga vinterjackor har allt sin mysfaktor. 

Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på Cougar Town. Jag har en dunkande huvudvärk och hoppas bli av med den tills imorgon. 
God natt !








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0