Alla kan träna !

Jag har skrivit en del om träning här på bloggen det sista. Det är för att hjälpa mig själv (och förhoppningsvis några utav er läsare) att motiveras och tagga till träning. Dessutom är detta som min dagbok och att kunna gå tillbaka i tiden och läsa hur jag startade min träning är guld värt. 
 
Nu går inte jag till gym eftersom jag inte är ute efter att bygga muskler just nu utan jag vill gå ner i vikt och förbättra min kondition. Jag anser också att man kan göra mycket utav sin träning på hemmaplan med promenader, joggingturer, styrkeövningar osv och slippa dyra gymkort. Dessutom så tränar jag bäst ensam, men det kanske ändras när jag väl börjar bli lite mer fit, haha !
 
 
Det känns som att träning är lite utav en modefluga nu under 2013. Alla ska leva hälsosamt med mycket träning i vardagen och bilder på nyttiga mål mat ihop med ett inspirerande citat cirkulerar både på bloggar, facebook och instagram. 
Jag själv blir otroligt inspirerad av att se alla bilder och läsa bloggar där bloggaren själv pushar sina läsare och det är detsamma jag försöker göra för er. Inspirera och motivera !
 
Som jag sagt innan så är jag verkligen en matälskare. Jag skulle aldrig kunna drabbas av anorexia om man säger så, haha ! Därför så går inte jag på någon diet nu när jag börjat träna. Jag äter precis som vanligt fast mindre portioner. Sen kanske jag väljer bort vitt bröd osv men om jag någon dag känner för att äta vitt bröd så gör jag det. Igår kväll åt jag pizza tex, men då i mindre mängd, och det är helt okej för mig.
Jag vill inte begränsa min kost till endast nyttig mat, då kommer jag aldrig klara av att hålla igång träningen. 
Och alla tränar vi på olika sätt och har olika små saker som motiverar oss, eller hur ? Det finns liksom inget rätt eller fel inom träning, alla tränar på ett sätt som passar en själv och det är det som är så underbart med träning. Alla kan göra det !
 
Jag har tre bloggar som jag kikar in på ibland när jag behöver lite inspiration till träning:
 
Matildas blogg
 
Andreas blogg
 
Karins blogg
 
Har ni tips på någon bra träningsblogg ? Dela gärna med er i kommentarsfältet :)
 
Sen behöver ni inte oroa er för att detta kommer bli en renodlad träningsblogg. Jag kommer varva inlägg om hästarna, musik, bilar och lite träning så det kommer finnas något för alla här inne !
 
 
Nu ska jag köra på med några magövningar, imorgon ska jag ha träningsvärk !
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0