Brokenhearted without my car

En dag närmare helg ! Fast om det är så positivt vet jag inte. Under helgen ska turbon på bilen bytas, vi ska på dop och så ska Tompa iväg och jobba natt. Jaja, jag får göra det bästa av det och förhoppningsvis och kolla på ponnytävling i Alingsås på lördag :)
 
Som ni kanske märker så är jag på lite bättre humör idag. Under morgonen har jag sprungit runt och dammsugit, skurat golv, dammat och tvättat så nu är huset fräscht och som nytt igen. Jag kan inte hjälpa att känna mig lite duktig ;)
 
I eftermiddag ska jag till stallet för att rida och mocka. Idag tänkte jag rida till grushålan med Sunnie och klättra, om det inte visar sig att det är för mycket snö kvar där. I så fall får vi klättra i skogen bredvid grusvägen. Hur som helst så ska hon klättras idag för att börja sätta lite muskler efter den långa vilan hon haft. 
Sen ska jag kratta upp allt hösilagespill som blivit under vintern på gårdsplan. 
 
Någon gång under eftermiddagen hoppas jag också hinna träffa en vän som jag inte sett på ett tag. Det är ju lite svårt att få bådas scheman att gå ihop för att träffas men idag ska jag tvinga honom.
 
Ikväll kan vi förhoppningsvis skruva ner turbon på min bil så att jag kan ta med den som inbytes imorgon när jag åker och hämtar en ny. Åh, vad jag saknar att köra min älskade Saab, jag känner mig inte hel utan den ♥
 
Ja, det är en rätt så fullspäckad dag idag men nu har jag lite slapptid som jag ska ta tillvara på. 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0