Mittiveckan

Yes, onsdag var det ja ! Jag har jobbat 8-14, kom hem, fastnade här och nu är jag såklart jättetrött. Jag känner mig fortfarande inte frisk men ska ändå ta mig bort till stallet strax. 
 
Igår joggade jag Sunnie på grusvägen. Hon hade ju vilat i tre dagar så vi tog det ganska lugnt. Som väntat var hon spänd och ville inte alls lyssna på mig. I slutet av ridpasset så gjorde hon galoppen helt okej och sen avslutade vi.
 
Idag ska jag faktiskt rida henne med graman. Det var ett tag sen och idag när jag är så trött och matt så känner jag att jag skulle behöva lite hjälp. När hon kör upp huvudet och vägrar att lyssna på mig blir jag automatiskt hårdhänt och det vill jag verkligen inte vara. Jag vill kunna rida med lätt hand och mycket vikthjälper och det är ju självklart att det inte går som en dans på rosor när hon har vilat så länge. Men just min hårda hand vill jag jobba bort så fort som möjligt och idag tänkte jag fuska lite och använda mig av graman. Då går Sunnie rätt, även om inte gramanen är hårt åtspänd och då har jag ingen anledning att vara hård i handen. Ja, vi prövar idag så får vi se !
 
Flummigt och tråkigt inlägg igen, men hade ni vetat vad som rör sig i mitt huvud så är ni glada för att jag håller det på den här nivån ;)
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0