Dötrött

Åh, jag dör trötthetsdöden snart tror jag, vilket intensivt dygn det har vart !
 
Igår åkte jag bort till Johannas stall och jobbade med Obama, som inte riktigt var samarbetsvillig. Sen red jag Sunnie ett roligt pass på stubbåkern, hon tyckte nog också att det var kul. Efter det åkte jag tillbaka till Johannas stall och hjälpte till att släppa ut hästarna igen.
På kvällen åkte jag och Tompa till Lidköping där jag fick en ny mobil i födelsedagspresent av pappa. Vi passade även på att umgås lite över en lunch. 
Kl. 03.15 inatt/tidigt imorse gick vi upp för att köra paket till Växjö och efter endast fyra timmars sömn inatt så kom jag hem vid lunch, åkte till stallet och fodrade hästarna och hamnade sen hemma i sängen och kraschade en stund. 
 
När jag vaknade för en stund sen kände jag hur skakig jag är och att jag blir lite smått snurrig av att stå upp. Men nu ska jag åka till stallet för att rida Sunnie innan Tompa kommer hem. 
Tanken var att vi skulle travhoppa och hoppa studs men jag vet inte om jag faktiskt orkar plocka fram det själv. Jag får se om jag vaknar något när jag kommer till stallet helt enkelt. Annars får det bli ännu ett pass på stubben.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0