Höst ?

God morgon på er !
 
Nu verkar det som om vi har fått våran del av sommar. Idag är det gråmulet ute och imorgon ska det regna större delen av dagen och åska på kvällen. Tur att jag har hunnit sola en del så jag har blivit lite brun i alla fall, för från och med nu verkar det kört.
En sak som jag också lagt märke till är att det är mycket färre blinningar ute nu. I måndags skrittade jag ut lite efter 19 och då var det knappt en blinning på oss. Väldigt skönt, men det måste ju vara ett tecken på att hösten är på väg ? Väldigt tidigt i år med tanke på att vi inte ens har kommit till mitten av augusti.
Jag är ju, som ni vet, inget höstfan, men detta året lockar hösten faktiskt lite grann. Att få ta på sig västen när man ska ut och rida för att det börjar bli lite kyligare i luften och börja använda handskar igen. Lägga på hästen ett ländtäcke och kunna rida när och hur man vill utan att bli förföljd av 890894 blinningar. Att kunna rejsa på en nytröskad stubbåker. Det måste vara det bästa med hösten !
 
 
I eftermiddag/kväll ska jag skritta bort Sunnie till padocken och rida ett ordentligt pass där vi ska fortsätta jobba som vi gjorde förra passet i padocken. Fokus ska alltså ligga på skrittarbetet och att jag inte ska stressa henne i traven och galoppen utan få henne att jobba ordentligt i ett lagom tempo. 
Nu närmar sig tävlingen i Mariestad med stormsteg och vi är redo !
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0