Rubrik

Min förmiddag spenderades i bilen, men jag har faktiskt inget emot det. Trots att jag tog mitt körkort för exakt 4 år sen på tisdag så har jag inte tröttnat på att köra bil. Tvärtom, jag tycker det är jättekul !
Dessutom fick jag köpt färska frallor till frukost och seriöst, finns det något godare ? Väldigt onyttigt dock..
 
I eftermiddag/kväll ska jag åka till stallet för att rida Sunnie och göra färdigt stallet. Jag hann mocka en box imorse så det är bara two to go ! Jag måste säga att det var mysigt att ta in hästarna och fodra dom igår kväll. Sunnie fick på sig sitt fleecetäcke och alla hästarna verkade nöjda med att sova inne. Dom var helt galna när jag släppte ut dom imorse däremot ! Dom rejsade längst ner i hagen och bockade och sparkade om vartannat, snacka om livsglada hästar. Inatt får jag se om dom sover inne eller ute, det beror helt på vädret.
Sunnie ska joggas lite lätt i lång och låg form idag och jag tror att det blir på grusvägen där det är minst halt. 
 
 
Nu ska jag jaga comvux på telefon och sen försöka få tag på min handledare på arbetsförmedlingen. Vilken dag som helst nu ska jag börja läsa upp min matte, bara sådär 3 år senare än vad jag tänkt från början, haha ! Men nästa höst vill jag ha möjligheten att kunna läsa. Om jag sen gör det eller inte, det är ju en annan sak.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0