Studs

Eloge till mig som faktiskt orkade släpa fram några studs idag, haha ! Jag är ju så bortskämd av att Tompa alltid hjälper mig med det annars. 
 
När jag hade värmt upp henne så började vi med att travhoppa ett räcke med travbom framför. Jag och Sunnie har ju alltid haft lite problem med travhoppning då Sunnie vill börja galoppera innan bommen men idag gick det bra. Sen gjorde jag om räcken till en oxer och då hoppade hon upp sig lite bättre.
 
Sen satte jag upp studs som bestog av tre oxrar. Jag hade velat ha fem egentligen men hade inte hindermaterial till det. Jobbigt att sitta av varje gång jag behövde ändra något men that´s life utan pojkvän närvarande I guess. 
Hon var i och nuddade någon gång men jobbade annars på ganska bra. 
 
På slutet tog jag bort mittenstudsen så att det blev en kombination med sju meter mellan. Då hoppade hon riktigt bra och hade bra teknik med frambenen. Det är ju henne svaghet annars men nu när vi kommit upp i höjderna det sista så har hon bättrat sig mycket !
 
Vi hoppade inga höjder idag utan allt låg på ca 65 cm. Ganska lagom och bra början på styrketräning. Nu är det en del tävlingar framöver så det kommer inte bli så mycket hoppning, men jag ska försöka klämma in något sånt här styrkepass i veckan ändå. 
 
 
För övrigt så var Sunnie väldigt rolig att rida idag och fighten som vi har haft de senaste ridpassen där hon är oengagerad och lite tung var som bortblåst !
 
 
 
Sunnie efter dagens ridpass. Mitt fina hjärta ♥
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0