Sunnies reaktion på Christ Concorde:n

Dagen innan tävlingen så provlastade vi Sunnie i den nya transporten och det var väl tur det. Hon var väldigt misstänksam till den och det tog att tag innan hon gick på. 
 
När vi sen skulle stänga plasten (det är ju plast istället för "över"lucka på den här modellen) så trodde jag att hon skulle dö. Hon blev livrädd och hoppade runt i transporten. Den nya är ganska mycket rymligare inuti och är stabilare än den gamla och Sunnie är inte en häst som skulle få för sig att hoppa över bommen eller ställa sig så jag var inte orolig, men det är ju aldrig kul att få den reaktionen av sin häst. 
Så vi lastade ur henne och lastade på henne igen och drog ner plasten en gång till och redan då reagerade hon inte alls lika mycket som första gången, så hon lär sig snabbt. 
 
Igår på tävlingen tog det fortfarande en liten stund innan hon gick på och hon blev fortfarande orolig när vi drog ner plasten men efter några åkturer så ska hon nog ha vant sig. Christen är mer komfort i och är ljusare och luftigare över lag så hon borde trivas i den snart.
 
Ett stort plustecken är att hon inte var alls svettig när vi kom fram till tävlingsplatsen, vilket hon alltid är annars, och det värderar jag väldigt högt !
 
Så 5 av 5 toasters till den nya transporten enligt mig men av Sunnie får den nog bara 3 av 5, än så länge ;)
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0