Flytten

God morgon!
Jag har visserligen vart vaken några timmar nu men ändå.
 
Igår började vi flytta in några saker i huset. Ett bord bland annat, lite glas och tallrikar osv. Redan nu känns det mycket mysigare. 

Här står vi i köket och planerar för fullt !
 
 
Det är mycket som snurrar i huvudet nu under flytten. Jag går konstant omkring och tänker på om vi verkligen klarar av att flytta ekonomiskt. Det ÄR tufft att flytta hemifrån med alla extra kostnader som kommer till.
Som det är nu så betalar jag visserligen det mesta själv redan, såsom hästarna, försäkringar, skatt osv. Men sen ska vi ha tv, internet, hygienartiklar, mat, soptömning och ja, det blir en hel del extra.

Men vi har räknat på detta om och om igen och enligt uträkningarna så kommer dettta att funka, även om vi måste snåla in på vissa saker. Och är det inte värt att snåla in en del om det betyder att man kan flytta hemifrån ? :)

Jag har ju redan bott hemifrån 3 år i Kungsbacka under gymnasietiden och ett år hos olika vänner så jag trodde aldrig att det skulle kännas såhär stort att flytta hemifrån ! Det är nog för att jag äntligen kan flytta ihop med världens bästa pojkvän, känslan är oslagbar ♥
Att ha ett hem att kalla sitt eget ska bli så otroligt skönt ! Jag bara älskar den här strömmen av medvind vi har fått de senaste dagarna.

Jaja, nu vet ni lite vad som snurrar runt i mitt huvud. Men inte ens hälften ;)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0