Sjuk igen..

Yes, ni hörde rätt. Jag är sjuk igen, jippie ! Jag åkte till jobbet imorse men fick åka hem när vi fått tag i en vikarie (en vikarie för vikarien, haha) för att jag mådde så dåligt. Så idag har jag legat i sängen nästan hela dagen och jag blir bara värre och värre.
 
Om en stund ska jag gå ut och göra stallet. Det kommer ta sin tid idag kan jag säga. När Tompa kommer hem måste vi dock åka bort till huset, vi har en del att fixa tills på fredag då vi flyttar in. Åh, jag längtar så ! 
 
 
Och slutligen: tycker ni att något jag skriver här på bloggen är bra och intressant och ni vill använda det till eran blogg, självklart får ni det ! Allt jag kräver är bara att ni lämnar en kommentar om det här på min blogg och så hade det vart trevligt om ni länkar till mig på eran blogg. Annars kallas det plagiat och det är som ni vet olagligt.
Dessutom gillar jag inte negativa inlägg om mig bakom min rygg, särskillt när det inte är jag som gjort något dumt. Tackar :)
 
 
 
I might be sick but damn, I´m on fire !
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Emma

Om det var mitt inlägg du menade var det verkligen inte pekat mot dig utan mot andra som alltid påpekar detta .
Förstår att du inte tycker det är roligt och jag ber om ursäkt om det verkade som en kopiering men det var menat som inspiration :)
Jätte fin blogg som jag kollar in dagligen (:

2013-01-29 @ 18:41:11
URL: http://eemmaivarsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0