Pluspoäng till mig !

Ojj då, här var det visst dött igen. Skäms på mig !
 
Jag kan tänka mig att många utav er vill få reda på resultaten från tävlingen men dom kommer upp samtidigt som filmerna och bilderna och dom finns inte på datorn än.
Men jag kan säga att det som vanligt inte gick bra, vi snackar ju Essunga nu och där går det alltid dåligt. Hade det inte vart så dåligt med tävlingar nu i sommar hade jag hållt mitt nya löfte och inte tävlat på Essungas anläggning i år. 
 
Ett tag tänkte jag gå ner ett snäpp och hoppa 90cm-1m i Skara istället, men sen tänkte jag om. Visst, vi fick ingen bra känsla inne på banan i Essunga men på framridningen och framhoppningen var Sunnie super ! Jag tror aldrig att vi har gjort en så bra framhoppning innan så det kändes jättebra. Själva tävlingsbanan gick ju på gräs och det är där vårt problem sitter. I Skara går tävlingen på grus så därför vet jag att vi inte kommer få några problem att debutera 1.10 ändå :)
 
Nog tjatat om tävlingen för idag, en riktig utvärdering får ni när filmerna ligger på datorn. 
Just nu kollar jag på Sex and the city och slappar. Sunnie är riden, stallet är städat och gräset är klippt. Om en stund ska jag dammsuga och fixa tvätten. Jag är en duktig flickvän idag ;)
När Tompa kommer hem ska vi åka bort till Johanna och fortsätta inridningen av unghästarna. 
Efter det ska vi grilla, dricka cider och bara mysa. En lugn och skön fredagskväll, I love it ! Men partytjejen i mig är lite rastlös, vad ska vi göra åt det ?
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0