Resultat Essunga 29/6

I Essunga gick det som sagt inte alls bra, men det gör väl ingen förvånad. 
 
Till 95cm kändes det ändå bra. Vi tog ut Sunnie ur transporten och broddade henne och jag började sen rida fram. På framhoppningen hoppade hon flera supersprång och jag gick in på banan med en bra känsla. 
Väl inne på banan gick allt bra fram till hinder nummer 5. Där kom vi stort och jag bad henne att ta av men hon trampade om och nitade. Efter det började jag backa till varje hinder och la henne verkligen dåligt. Det resulterade i att hon stannade ett antal gånger men tack vare den nya bedömningen så kom vi i alla fall runt banan.
Resultat: 4+17 fel.
 
Denna filmen är filmad i flera etapper pga av stoppen och eftersom jag inte vet hur man klipper ihop filmer så kommer den inte upp idag. Jag kan lova er att det inte var mycket att se ändå..
 
 
Till 1m var hon verkligen med mig på framridningen och vi hade ännu en superbra framhoppning. Till denna klassen hade det också regnat mer och gräsbanan var snäppet halare. Jag red bättre men la henne ändå för nära på de flesta hindren  Det syns tydligt på filmen att jag har ett bra läge men så plockar jag i henne och får in ett till så att vi kommer för nära. Men vi fick bara ett stopp då jag red med mer ben än i första rundan och var antagligen lite mer envis ;)
Resultat: 8 fel, varav 4 tidsfel.
 
 
 
En riktig skitdag men jag lever på att hon var så otroligt fin på framridning och framhoppning. 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0