Hello my friends !

Idag är det dagen innan tävling och jag är väldigt förväntansfull !
 
Efter lunch ska jag åka bort till stallet för att kolla till hästarna, ge Dennis lunchhö och mocka stallet inför inatt.
Sunnie får alltid sova inne natten till tävling för att hon ska få vila upp sig ordentligt och vara pigg och fräsch på tävlingsdagen.
 
Jag har inga bilder på morgondagens outfit men Sunnie ska inviga sitt nya Schockemöleschabrak och ha Veredusskydden till. Än har jag inte bestämt mig om jag ska knoppa henne eller inte, hon är ju så fin i knoppar ! Vi får se vilket humör jag är på ikväll helt enkelt. 
 
Jag själv ska rida i min vanliga svarta tröja, vita ridbyxor (jag är ju fortfarande lite för stor för att komma i mina vita Mountain Horse), JWhjälm och Tretornstövlarna. Här blandar vi sportigt och klassiskt hejvilt ! ;)
 
Ikväll vid insläppet ska jag dessutom gänga ur Sunnies broddhål. Jag hoppas ju fortfarande på att tävlingen hålls inomhus men om så inte är fallet så är det skönt att vara förberedd. 
Jag märkte igår att Sunnie har en lite lös baksko. Det är inte alls så farligt men det klirrar sådär om den när hon skrittar. Jag håller tummarna för att den sitter kvar hela morgondagen och så får jag ringa hovslagaren på måndag. 
 
Det ska bli så kul !
 
 
 
Några år gammal bild från Essunga.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0