Rubrik igen

Jag har sagt det förut och jag säger det igen: jag är ägare till en sån himla fin häst !
 
Sunnie har ju gått lugnt i lite över en vecka nu. Trots det var hon så himla fin under dagens ridpass ! Visserligen red jag med graman men den var slapp hela ridturen och gjorde ingen inverkan på henne. Jag trodde inte att jag skulle orka kräva så mycket av henne idag men när jag väl var ute så fick jag kraft till att rida ordentligt. Hon var mjuk och fin och samarbetsvillig, världens finaste häst och bästa vän ♥
Nu går hästarna ute i den lilla hagen under natten och Sunnie har även täcke på sig. Det tar jag av på morgonen innan jag åker till jobbet, samtidigt som jag släpper ut dom i den stora hagen på betet.
 
 
 
 
Jag hann också med att åka in en sväng till Nossebro för att prata med min bror och några vänner, skönt att komma hemifrån lite.
Jag hade egentligen velat städa min bil idag så jag får bort helgens snuskigheter men det hann jag tyvärr inte. Jag och Tompa tog ett röj här hemma istället och vad fint det blev. Bilen får jag helt enkelt ta imorgon och då ska den städas kliniskt, jag känner mig äcklad bara av att sitta i den just nu. Egentligen skulle väl personerna ansvariga för "nedsmutsningen" städa bilen men dom får aldrig vistas i min bil igen, so I´ll do it myself helt enkelt !
 
 


 
Nu är jag helt utslagen och tänker somna framför en film. 
God natt !
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0