Världens bästa häst, numera 9 år !

Nu har tiden bara sprungit iväg igen !
De senaste dagarna har vart fullt med studentfirande och farande för att hyra ut Tompas ljudanläggning, som vi dessutom har utökat med en till bas. Just nu är det på en student i Tibro och det ska väl hämtas hem idag eller imorgon = ännu mer farande.
 
Sunnie har därför vilat i 2 dagar vilket inte riktigt var vad jag hade tänkt. Men förutom vilodagarna så har jag ökat nivån på hennes träning i alla fall. 
Igår fyllde hon dessutom hela 9 år och är verkligen en stor tjej nu ! Men eftersom vi var överallt och ingenstans igår så hann vi inte köpa någon riktig födelsedagspresent till henne. Därför fick det bli 4 påsar med minimorötter från McDonalds och det var väldigt uppskattat ! Det är illa när man till och med får hästen att äta på Donken, haha !
Mitt fina hjärta ♥
 
 
 
Under morgonen har jag kollat runt på lite bloggar och nu ska jag fortsätta med att sitta och nörda på Tävlingsdatabasen en stund. 
Vid lunch åker jag bort till stallet och rider Sunnie. Det blir ett lite lättare trimpass då jag tänkte rida bort till padocken och hoppa imorgon. Sen ska jag även mocka, hästarna fick faktiskt stå inne igår natt när det regnade så. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0