Fjantiga hästar och vetekrans

Jag vet att jag lovade er ett utförligare inlägg om hur det gick med unghästarna idag men eftersom jag ska hoppa in och jobba imorgon och börjar 06.15 så behöver jag sova nu.
Därför säger jag bara som så att Salsa tyckte jag var töntig som ville att hon skulle springa runt på en volt runt mig och Obama saknade sina kompisar så mycket att han fick fnatt. 
Nästa gång jag jobbar med dom kommer det upp en presentation av dom båda och även bilder här på bloggen. Deal ?
 
Sunnie konditionstränades i skogen idag och var pigg och framme för skänkeln. När vi skulle hoppa över en stock så skulle hon fjanta sig lite och kastade sig åt sidan och då var det nära att jag fick tugga lera kan jag lova. Jag kan ju också avslöja att stocken var lika farlig även 3e gången vi hoppade den, trots att vi hoppar den varje gång vi rider i skogen annars. Minne som en guldfisk ! ;)
 
Utöver stallet så skjöt jag upp besöket på arbetsförmedlingen och spenderade lite tid med pappa istället. Han hade med sig vetekrans och mjölk, det godaste man kan äta på denna jord. Behöver jag säga att jag och pappa är lika när det gäller fikabröd ?
 
 
Ja, sova var det ju ja. Jag kommer somna innan jag lägger huvudet på kudden.
God natt på er !
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0