Klar för tävling

Nu är det mesta färdigt i stallet. Kvar att göra ikväll när vi tar in hästarna är att dra över Sunnie med ryktborste och pälsglans. Inatt får hon ha täcke på sig, imorgon ska hon vara ren !
Hon kändes för övrigt fin idag när jag kände på henne. Vi skrittade mest men skuttade även över en låg stock och avstånden satt varje gång.
 
Vi ska också koppla på transporten och halma upp den. Sen är allt fixat och klart men jag är lika nojjig varje gång att jag kommer glömma någonting. 
Jag minns en gång när jag skulle tävla dressyr på ponny i Mariestad och glömde hjälmen hemma. Snällt nog lånade Mariestads Ridklubb ut en hjälm till mig så jag kunde rida ändå.
På en annan tävling när jag åkte med min kompis och tävlade en utav hennes hästar så glömde vi sadelgjorden. Som tur var hade vi inte så långt hem så mamma fick åka hem och hämta den. 
Sen har man ju hört skräckhistorier när folk har glömt hästen eller till och med transporten hemma men så tankspridd hoppas jag inte att jag blir ;)
 
 
Har ni glömt något viktigt till tävling någon gång ? 
 
 
Nu ska jag möta upp Tompa i Vårgårda för att handla lite inför imorgon. Ikväll kör vi en repris på igår och grillar men sen blir det tidigt i säng. 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0