Regnrusk och grävmaskiner

Tydligen så ska man inte ropa hej innan man är över ån. Jag som trodde att jag äntligen skulle få bli frisk fick ett återfall igår kväll och det håller även i sig idag. Därför hoppade jag matten idag och stannade hemma. Fortsätter jag i denna takten kommer det ta två år innan jag tentat av den där jäkla matten..
 
Regnet fullständigt vräker ner utanför mina fönster så jag har tagit tillfället i akt och bakat muffins och myst ner mig i sängen med GG. Tyvärr så kan jag inte njuta av det så mycket när jag vet att mina älsklingar står ute i detta oväder..
 
 
 
Nu har dom för övrigt börjat gräva i hästarnas hage (eller ja, där dom gick tidigare och även ska gå när det är färdiggrävt) så det ligger jordhögar och rör överallt + ett djupt dike på väg ut till hagen. Det tycker hästarna är väldigt nytt och spännande, så även byschan som numera står utanför stallet. Sunnie som i vanliga fall blir rädd för min parkerade bil, trots att den alltid står på samma ställe, har med andra ord en hel del att titta på nu ! Grävmaskinen verkar dom faktiskt ha vant sig vid redan. Som Emelie sa: Här kan vi verkligen snacka miljöträning ! Haha :)
 
 
Senare under dagen ska jag åka till stallet och mocka och rida Sunnie. Förhoppningsvis har det slutat regna då, annars får nog Sunnie ännu en vilodag.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0