Jag ska inte bli banbyggare !

Det tog mycket längre tid att bygga bana än jag trodde. Vi hade ingen banbyggare med oss idag, hon kommer först imorgon bitti och checkar så att allt är okej, och jag tror att hon har lite att fixa i ordning efter att vi sprang runt och satte upp hinder som yra höns, haha !
Skämt åsido så är det otroligt mycket att tänka på vid banbyggning. Hindren måste stå rätt vinklade för att inte störa något annat hinder och vi fick stuva om inte bara en gång för att få plats med alla hinder. Banan ska helst vara byggd så att det blir en rolig omhoppning med några alternativ till svängar och dessutom ska den vara estetiskt snygg och fin att se på och det lyckades vi nog lite mindre bra med..
Men förhoppningsvis har vi lite erfarenhet efter alla år av tävling så att banbyggaren slipper stuva om halva banan imorgon.
 
Det mesta i stallet är klart, det är enbart lite småpill som pannbandsbyte och att packa och spåna transporten kvar men det fixar vi imorgon. Jag ska även mocka innan vi åker iväg, det är såååå skönt att slippa göra det efter en lång tävlingsdag !
Jag är otroligt taggad inför morgondagen och jag hoppas att Sunnie känner detsamma. Vi ska ha så roligt och bara njuta av att vara ute på tävling, jag vet inte när vi kommer iväg på en nästa gång..
 
 
 
Världens finaste häst ♥
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0