1 april

God morgon vänner !
 
Sol strålar och jag vaknade på ett strålande humör efter en natt med bra sömn. Sen att mitt humör ändras i ett vingslag är ju en annan sak..
 
Idag hänger jag med Tompa på hans jobb och jag befinner mig just nu på Landvetter. Tänk att traska in och köpa en flygbiljett för dom sista tusenlapparna på kontot och dra till New York, Grekland eller Turkiet ! Tur att jag har hästarna som väntar på mig där hemma, annars hade jag redan suttit på ett plan !
 
Nej, det finns verkligen ingen tid att åka iväg nu. Sunnie ska hållas i form så att hon är redo för när tävlingarna sätter igång. S har vart så himla fräsch sen igångsättningen och är på väg mot hennes högsta formtopp hittills. Jag har bara gått och väntat på ett bakslag men än så länge har vi vart skonade från det och jag håller tummarna för att det fortsätter åt rätt håll :)
 
Jag tycker att ni ska kika in här under dagen för att få reda på en ganska stor nyhet, som kommer krossa mitt hjärta men som förhoppningsvis kommer hjälpa mig att utvecklas till det bättre inom ridningen.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0